Webbdesign med ansvar och engagemang

Vi hjälper dig synas på webben. Kanske behöver ni en ny hemsida, kanske behöver er befintliga bara sökmotoroptimeras för att nå en större publik? Oavsett vilket behov ni har försöker vi gärna hitta den effektivaste lösningen för ert företag. Kontakta oss idag för en offert!

Företagsprofil

Vi designar hemsidan i samråd med dig efter ditt företags grafiska profil. Saknar ni grafisk profil hjälper vi er med det!

Sökmotoroptimering

Att synas högt i sökresultaten kan vara avgörande. Vi hjälper dig nå toppen!

Långsiktigt åtagande

En hemsida behöver underhåll. Vi hjälper dig med support och tillägg, även efter projektets slutförande.

Dags för ny hemsida?

När en ny sida görs är det viktigt att det företag som skall ha sidan tänkt igenom vad de vill få ut av sidan. Hur ser nuvarande lösning ut, vilka mervärden vill ni skapa med er nya hemsida? Under hela processen gäller att vi och ni som kund har kontinuerlig avstämning.

Vi erbjuder även webbsidor till fastpris, kontakta oss för offert.

1. Behovsanalys

Dina behov och förväntningar gås igenom med avseende på både utseende, innehåll och funktioner. Utifrån dessa parametrar kommer vi fram till teknisk platform och ramar för genomförande.

2. Konkurrensanalys

Dina eventuella konkurrenter analyseras vad gäller utseende, funktionalitet och sökmotoroptimering på respektive hemsida.

3. Planering

Planering är uppdelad i två huvuddelar, dels framtagande av offert med plan och sedan detaljerad planering vid exekvering av projekt. Du får en offert som beskriver arbetsgången, innehåll och vad som ingår vid fastpris.

4. Införande

Under implementationen får du som kund kontinuerligt återkoppling och du blir delaktig i framtagandet av den nya hemsidan. Här arbetar vi i iterationer med tät dialog tills det att du som kund är nöjd med resultatet.

5. Utbildning

Med varje hemsida ingår utbildning och manual så du kan sköta din eller ditt företags hemsida själv efter avslutat uppdrag.